Skies of Glory Reloaded

Skies of Glory Reloaded 1.0

Skies of Glory Reloaded: Overwin het luchtruim op je Android-mobieltje

VOOR

  • Heerlijke graphics
  • Speel online tegen vrienden
  • Veel missies

TEGEN

  • Erg lastige besturing

Goed
7

Met Skies of Glory Reloaded stap je in een vliegtuig en ga je een luchtgevecht aan. Deze gratis game voor Android bevat een flink aantal (oude) vliegmachines en je speelt waargebeurde conflicten na.

De graphics van Skies of Glory Reloaded zien er prima uit. Je vliegt over mooie landschappen en ook je 'kist' is mooi afgewerkt. Eenmaal in het luchtruim moet je aanvallen uitvoeren in vijandig gebied, of je eigen territorium beveiligen. Dit doe je door elke tegenstander uit de lucht te knallen. Heeft een vriend ook Skies of Glory Reloaded? Dan speel je online tegen elkaar, degene die niet (of als laatste) neerstort wint.

Je begint Skies of Glory Reloaded met een tutorial en dat is maar goed ook. De besturing luistert erg nauw en voor je het weet ben je flink aan het tollen. Zo ben je heel lang bezig om je vliegtuig onder controle te krijgen, als je dat al lukt. Dan ben je nog niet eens aan het schieten toegekomen. Ook dat is pittig; er is geen 'richthulp', dus je moet de tegenstanders exact raken.

Skies of Glory Reloaded is een prachtig spel en de online-optie is geweldig. Het geeft een extra dimensie aan deze Android game. Skies of Glory Reloaded is echter wel erg pittig en dit kan bepaalde spelers afschrikken.

Meeste downloads Actiespellen voor android

Meer
Skies of Glory Reloaded

Download

Skies of Glory Reloaded 1.0

Beoordelingen about Skies of Glory Reloaded